Начало/В седмата приемна на Манолова: 500 работници от Ловеч не са получили заплатите си

В седмата приемна на Манолова: 500 работници от Ловеч не са получили заплатите си

08.01.2020

Работници от ловешка фирма, която не е изплатила трудовите възнаграждения на 500 служители, подадоха сигнал днес в седмата приемна за граждани на Мая Манолова и „Изправи се.БГ“.

Те сигнализираха, че от няколко месеца работят без заплати и това създава напрежение в хората. Работниците са подали сигнали до всички институции, но са оставени без отговор.

В рамките на седмата безплатна приемна за граждани, организирана от  гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и екипа й от юристи, постъпиха десетки жалби за проблеми с „Топлофикация София“, с мобилните оператори и за имотни измами.

Граждани сигнализираха и за полицейско насилие, за конфискуван законно придобит автомобил с аргумента, че е пуснат за издирване, гражданин не е получил обратно шофьорската си книжка, въпреки че е платил всички свои глоби и др.  казуси, свързани с превишаване на правомощията на органите на реда.

Жители на столичния квартал Суходол пък подадоха жалба за недовършена канализация, следствие на което водата, вместо по тръбите на канализацията, тече по улиците и разрушава оградите и тротоарите и се плаща от хората.

Следващата приемна на Манолова и Изправи се.БГ ще бъде на 15 януари 2020 г., сряда. За записване и допълнителна информация са открити телефоните: 0988 15 73 54 и 02/ 421 76 44.

Тагове: Новини