Начало/Григорова и Манолова в Пазарджик: Приоритетите ни решават основните проблеми на хората

Григорова и Манолова в Пазарджик: Приоритетите ни решават основните проблеми на хората

21.05.2024

Водещите лица в коалиция Солидарна България Ваня Григорова и Мая Манолова посетиха Пазарджик на празника на града.

Мая Манолова, която е председател на Изправи се България – част от коалицията Солидарна България за поредна година се включи в отбелязването на празника с тържествената литургия по повод празника на Светите равноапостоли Константин и Елена, литийното шествие и на церемонията по издигане на флага на Пазарджик.
След което Ваня Григорова, Мая Манолова и кандидати за народни представители от областта проведоха срещи, при които разговаряха с хора от областта за проблемите на работещите хора, пенсионерите, на малките земеделски производители.
„Нашите приоритети отразяват ежедневните проблеми на българските граждани, а основните от тях са свързани с трудова заетост, заплащането и сигурността. Това са мерки не просто за подобряване живота на хората, но и за справяне с демографската криза“ – отбеляза Григорова.
Мая Манолова беше категорична, че Солидарна България е доказана алтернатива на партиите от сглобката, защото единствено те не са предали интересите на хората, не са влизали в сглобки и няма да правят договорки с ГЕРБ, ДПС или която и да е формациите в сглобката.
Водач на листата на Солидарна България за Пазарджик е ген. Борислав Сертов, който има дългогодишен опит в областта на отбраната и сигурността, включително като директор на Военна полиция, се ангажира да постави сигурността на хората в основата на работата си в Народното събрание.
След ген. Сертов, втори в листата на коалицията е Асен Дечев - треньор на БК Хебър Б Пазарджик, бивш национален състезател по баскетбол, както и журналисти, предприемачи, авиоинженери, представители на свободни професии.

Тагове: