Начало/Днес Манолова ще представи в Пловдив плана „Манолова“ с 19 мерки за бързо възстановяване на работните места

Днес Манолова ще представи в Пловдив плана „Манолова“ с 19 мерки за бързо възстановяване на работните места

28.05.2020

Днес председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще представи плана „Манолова“ с 19 мерки за бързо възстановяване на работните места и икономиката в следващите 19 месеца.

Манолова обяви мерките на протест в София на 23 май 2020 г. пред Министерския съвет.

В 9:00 ч. Манолова ще се срещне със земеделски производители в стокова борса „Първенец“, до с. Първенец, община „Родопи“.

От 10:30 ч. председателят на Гражданската платформа ще присъства на литургия в храм "Св. Възнесение Господне" в Пловдив по случай Спасовден.

От 12:30 ч. Манолова ще се срещне с граждани и с представители на Инициативния комитет срещу застрояване на парка зад хотел „Санкт Петербург“ и на Инициативния комитет „Стоп на кариерите в Белащица“ и други.

Срещата ще бъде на адрес ул. „Полк. Сава Муткуров“ 45 в кафе „Неро бистро“.

От 13:30 ч. на същото място Мая Манолова ще даде пресконференция за местните медии, пред които ще представи своите 19 мерки за следващите 19 месеца за съживяване на българската икономика и възстановяване на работните места.

В 15:30 ч. председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ ще се срещне с представители на организация за защита на потребителите.

Тагове: Новини