Начало/„Изправи се.БГ“ се регистрира за изборите в Мъглиж, Славовица и Николаево

„Изправи се.БГ“ се регистрира за изборите в Мъглиж, Славовица и Николаево

27.01.2021

Партньорската мрежата на Мая Манолова се изправя срещу ГЕРБ в община Мъглиж, както и в Славовица и Николаево. Коалицията е между ДБГ, Движение 21 и НДСВ

Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ с председател Мая Манолова се регистрира за частичните местни избори 28 февруари 2021 г. в Мъглиж, село Николаево и село Славовица.

Партньорската мрежа на Мая Манолова ще се изправи срещу ГЕРБ в община Мъглиж, както и в селата Славовица и Николаево. Следващата седмица е регистрацията на кандидатите.

Кандидатът на Гражданската платформа за Мъглиж е издигнат от местна коалиция Движение България на гражданите (Движение 21 и НДСВ), част от които са в партньорската мрежа „Изправи се.БГ“. Регистрацията се извърши от председателите и ръководствата на партиите.

Припомняме, че в събота, 23 януари 2021 г., Манолова представи в Плевен кандидатите за кметове на село Славовица – Галя Игнатова и село Николаево – Ваня Орозова.

Днес Движение България на гражданите, част от партньорската мрежа „Изправи се.БГ“, се регистрира в ОИК за частичните местни избори в Славовица и Николаево.

 

Тагове: Новини