Начало/„Изправи се.БГ“: Цветелин Георгиев напусна листата в Бургас

„Изправи се.БГ“: Цветелин Георгиев напусна листата в Бургас

07.07.2021

Във връзка с искането на прокуратурата за отнемането на имунитет на лице с инициали Ц.Г. и със запитванията на медии за такова лице в листата на "Изправи се! Мутри вън!" в Бургас, информираме, че водачът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже пълно съдействие на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината.

Това обявиха от коалицията "Изправи се! Мутри вън!" в официална позиция на Фейсбук страницата на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" с председател Мая Манолова.

В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона. От този момент нататък Георгиев е отстранен от листата, за да се изясни цялата истина и да не се възпрепятства разследването, пише в позицията.

За напускането си днес Георгиев ще подаде надлежните документи. За нас върховенството на закона е основна ценност и всяко негово нарушение, независимо от кого, смятаме за крайно неприемливо, категорични са от "Изправи се.БГ".

Тагове: Новини