Начало/„Изправи се! Ние идваме“ се регистрира в РИК-Бургас

„Изправи се! Ние идваме“ се регистрира в РИК-Бургас

11.10.2021

"Изправи се БГ! Ние идваме!" регистрира днес листата си в РИК-Бургас за парламентарните избори на 24 ноември 2021 г.

"Уверени сме, че ще бъдем част от 47-ото Народно събрание и от управляващата коалиция", обяви водачът на листата Живко Табаков.

„Смятам, че селекцията на отбора е много по-различна. Колегите, които по собствено желание решиха да не участват, остават в нашия екип и ще работят активно, както и преди. Последният анализ показва, че сме добре представени в морските общини“, каза той и добави, че неговият отбор ще работи за повече гласове в общините Руен, Сунгурларе, Карнобат и Айтос.

В листата има много нови имена. От община Руен в листата на ИБГНИ е бившият общински кмет Дахил Селим. Кандидат-депутат ще бъде и Мария Маркова, която подкрепя „България на гражданите“ от 2019 г. и е настоящ общински съветник в Бургас.

Сред кандидатите е и известният ветеринар д-р Владимир Стойчев – един от най-добрите специалисти в нашия регион. Николай Стоилов ще бъде трети. Последното място по собствено желание е заел Драгомир Ошавков, който бе народен представител от 45-ото Народно събрание. В листата е и бившият депутат и зам.-областен управител Стефан Кенов.

„Новото ни име е „Изправи се.БГ! Ние идваме“ и сме надежден партньор на всички партии на протеста. Причината да не се състави правителство в 46-ото Народно събрание не беше в нас. Имахме готовност с третия мандат да излъчим и експертно правителство, в което трябваше да участват голяма част от служебните министри и наши експерти“, каза Живко Табаков.

Третият в листата Николай Стоилов, финансист,  призова избирателите да гласуват, за да пратят хора, които ще защитават интересите им в парламента.

Листата на „Изправи се.бг! Ние идваме!“ в Бургас:

1. Живко Табаков

2. Юлияна Мръчкова

3. Николай Стоилов - Приморско

4. Габриела Гоцкова 

5. Красимир Петров - Айтос

6. Николай Тодоров

7. Гергана Георгиева

8. Кремена Петрова

9. Людмил Илиев

10. Милка Бодурова

11. Георги Янчев – Поморие

12. Николай Гроздев – Карнобат

13. Костадин Андонов

14. Яна Николова – Черноморец

15. Пламен Делев – Сунгурларе

16. Даниел Иванов

17. Боряна Тодорова

18. Златина Христова

19. Кирил Василев

20. Николай Стоянов

21. Дахил Селим – Руен

22. Александър Йорданов – Несебър

23. Мария Маркова

24. Владимир Стойков – Каблешково

25. Стефан Стефанов

26. Стефан Кенов – Карнобат

27. Димка Иванова

28. Драгомир Ошавков

Тагове: Новини