Начало/Манолова: Видя се как Сокола си защитава „орлетата“ и как те му ръкопляскат

Манолова: Видя се как Сокола си защитава „орлетата“ и как те му ръкопляскат

11.08.2021

Можех да кажа по какъв начин г-н Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София и срещу какво, каза Манолова от парламентарната трибуна

Видя се как Сокола си защитава „орлетата“ и как те му ръкопляскат. Настоявах преговорите да се водят публично, пред медиите. Не по кюшетата и в кабинетите в парламента, какъвто е подходът на господата от „Има такъв народ“.  Ако беше публично, щеше да е ясно кой какво е казал и за какво е настоявал.

Това заяви председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова от парламентарната трибуна в отговор на изказване на Тошко Йорданов.

Мога и аз да разказвам за разговори. Ако исках да сляза на нивото на ИТН, щях да кажа от трибуната по какъв начин г-н Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София и срещу какво. Можех да го направя, но не го правя, допълни Манолова.

Аз излязох на изборите в София срещу ГЕРБ, срещу модела на „орлетата“. А вие си пуснахте телевизията на 4 ноември, един ден след втория тур на местните избори в София. Можете да обясните защо, обърна се тя към „Има такъв народ“.

Тагове: Новини