Начало/Манолова към Борисов: Идете си с мир, не правете политическа криза

Манолова към Борисов: Идете си с мир, не правете политическа криза

17.06.2020

Манолова призова Борисов да не спи с пистолет до главата, а да си лее куршум

Не се страхувайте да си тръгнете, г-н Борисов. Не превръщайте паниката и страховете си в политическа криза. Това не е заговор, това не е конспирация, просто на хората им омръзна от Вас. Тръгнете си с мир и вярвайте в законите, които Вашето мнозинство прие през последните десет години.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в свое видео на живо във Фейсбук във връзка с извънредния брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ днес, на който премиерът замеси и името на Мая Манолова.

Страх ли Ви е г-н Борисов? Не се страхувайте. Никой не смята да Ви убива. Няма нужда да спите с пистолет до възглавницата, просто си лейте куршум, ако толкова ви е страх. Няма нужда да се страхувате за живота Ви, но с право се страхувате от хората, от разследването, от ревизията, от изборите, допълни Манолова.

Не ни въвличайте във Вашия водевил. Ние не сме агитка, не сме зрители, това не е мач. Това е държавата, която управлявате  в последните десет години. Държавата, която превърнахте в султанат, в театър на абсурда, подчерта тя.

Хората, които са бити в домовете си, нямат пистолет. Хората, на които се опитвате да пробутвате зрелища, са без хляб, защото Вие им го отнехте. Тези хора не се оплакват, те работят на 2-3 места, за да Ви пълнят хазната и резервоара на джипа. Не се опитвайте да се изкарвате жертва точно пред тях, защото те са жертва на едноличната Ви власт, каза още Манолова.

Господин Борисов, време е да си тръгнете. Не е страшно да си тръгнеш с мир, защото всички ние можем без вас. България ще я има и след ГЕРБ, категорична бе тя.

Борисов показа лицето на страха, но в политическия си крах да не въвлича цялата държава.

Публикувахте от Мая Манолова в Сряда, 17 юни 2020 г.

Тагове: Новини