Начало/Манолова на Шипка: Всеки трябва да прояви отговорност пред българския народ

Манолова на Шипка: Всеки трябва да прояви отговорност пред българския народ

21.08.2021

Всеки трябва да прояви отговорност пред България и пред българския народ. Ако повече мислим за хората, решенията ни ще са по-добри. Най-добрият начин политиците да знаят какво да правят е да чуят хората.

Това заяви днес председателят на парламентарната група "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова пред медиите на връх Шипка, където се честват 144 години от Шипченската епопея.

Днес най-важното е да склоним глави пред подвига на руските воини и български опълченци. Тук си даваме сметка, че патриотизмът трябва да се доказва всеки ден в битката срещу тиранията, за по-добро бъдеще на България, за просперитет, свобода, достоен живот, каза Манолова.

Героите ни дават пример как човек може да се бори за България. Нямаме право да сме страхливи и да превиваме гръб. Това е зареждащото място, което дава правилната посока, заяви още тя.

На върха Манолова поздрави и президента Радев с годишнината от Шипченската епопея. Тя положи венец на паметника на загиналите герои от името на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

 

Тагове: Новини