Начало/Манолова: Продължаваме с ревизията. Ще осветим всяко ъгълче и всяко чекмедже

Манолова: Продължаваме с ревизията. Ще осветим всяко ъгълче и всяко чекмедже

12.06.2021

Продължаваме с ревизията, имаме амбицията да осветим всяко ъгълче, всяко чекмедже, всяка Мата Хари. Когато истината лъсне, много хора ще има от какво да се срамуват, а много други ще се срещнат с прокуратурата. Хората искат справедливост и ще я получат по законен и прозрачен начин, от съдебната система.

Това заяви председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова на откриването на предизборната кампания в Пазарджик.

Откриваме една изключително важна за българските граждани кампания. На 11 юли ще се разделим с модела на Борисов, допълни Манолова.

Чака ни тежка и мръсна кампания, с компромати. Офисът и активистите на "Изправи се.БГ" са подслушвани незаконно поне една година, с абсурдни обвинения и многократно удължавани искания. Няма да отговорим на компроматите с компромати, защото това е една от целите - освен да бъдем контролирани, да бъдат спретнати компромати срещу нас и срещу активистите на "Изправи се.БГ", каза още тя.

Ще правим прозрачна, позитивна, насочена към бъдещето кампания. Черният пиар и черната кампания няма да сложат хляба на масата, няма да подкрепят малкия бизнес, няма да направят здравеопазването по-достъпно и по-качествено. Нашите приоритети са насочени към обикновените хора в България. И в тази кампания основен приоритет ни е увеличаването на доходите на българските граждани, категорична бе Манолова.

Тя посочи основните приоритети на коалицията. Казали сме 1250 лв. минимална работна заплата до края на мандата, казали сме и внесохме законопроект за преизчисляване на пенсиите на база осигурителен доход от 2018 г. Единствени внесохме законодателни промени за отпадане на лимитите в здравеопазването. Необходима е промяна на целия здравноосигурителен модел, каза Манолова.

Тя припомни, че председателят на Инициативния комитет срещу инсталацията за горене на опасни отпадъци в Пещера Златка Цвеева е спечелила и двете дела за общо 150 хил. лв., заведени срещу нея от Домусчиев. Предстои ни трета победа в Пазарджик със силна листа, заяви Манолова.

Тагове: Новини