Начало/В петък Манолова ще се срещне с гражданите в Търговище и Попово

В петък Манолова ще се срещне с гражданите в Търговище и Попово

19.02.2020

Манолова ще даде брифинг в Търговище от 11:30 часа

На 21 февруари 2020 г.(петък) председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще се срещне с граждани на Търговище, Омуртаг и Попово във връзка с проблемите с водата и инсталацията за горене на боклук.

В 11:30 часа Манолова ще даде пресконференция в Търговище. Тя ще се проведе в ресторант „Мизия“ (пл. „Свобода“).

В 13:00 часа ще започне срещата на Манолова с обществеността в Омуртаг. Тя ще се срещне с гражданите в старата сграда на Народно читалище "Отец Паисий-1870" (на площада пред Общината).

В 15:00 часа председателят на „Изправи се.БГ“ ще се срещне с Инициативния комитет в Попово, който организира подписка за референдум дали да се изгражда инсталация за горене на отпадъци. Срещата ще се проведе в хотелски комплекс „Марини“ (бул. "България" №18).

Припомняме, че представители на Инициативния комитет взеха участие във форума на „Изправи се.БГ“ в София във връзка с изготвянето на законопроект срещу нерегламентираното депониране на отпадъци в България.

От 17:30 часа ще започне срещата на Манолова с гражданите в Търговище. Събитието ще се проведе в пенсионерския клуб „Петко Войвода“, на адрес бул. „Митрополит Андрей“ 74А.

Тагове: Новини