Начало/Мая Манолова: Време е за обединение, смелост и реформи

Мая Манолова: Време е за обединение, смелост и реформи

13.06.2021

Време е за обединение, смелост, реформи и модернизация на България. Да загърбим различията си, политическите лидери да преглътнат егото си и формациите на промяната да предприемем стъпки за съставяне на правителство и почтено управление, което да промени България.

Това заяви председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова днес след отдаването на почит към смъртта на Александър Стамболийски.

Това можем да го направим заедно, обединявайки се, оставяйки на заден план нашите различия и гледайки напред, както са гледали напред лидери като Стамболийски, допълни тя.

Стамболийски е смел реформатор, възстановява България след две национални катастрофи, осмелява се да се изправи и посочва виновниците за тези национални катастрофи. Заради това, че се е изправил, започнал е реформи и модернизация, е загубил живота си. В днешна България за реформаторство и за реформи не убиват. Изправянето срещу олигархията, силните на деня, мафията и мутрите обаче продължава да бъде изключително опасно начинание, каза Манолова.

Затова от "Изправи се.БГ" и от коалицията "Изправи се! Мутри вън!" стоим зад всеки смел българин, който е готов да се изправи срещу тези, които мачкат и се гаврят с българския народ и с българския бизнес, допълни тя.

 

Тагове: Новини