Начало/Мая Манолова: Време е за почтено правителство, което да решава проблемите на хората

Мая Манолова: Време е за почтено правителство, което да решава проблемите на хората

17.06.2021

Време е мнозинството на промяната на „Изправи се! Мутри вън!“, Демократична България и „Има такъв народ“ да излъчи почтено правителство, което да решава проблемите на хората.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова в Добрич, където днес бе открита предизборната кампания.

Показахме, че си държим на думата. Това, което обещахме, го изпълнихме. Отворихме парламентът за граждани, Комисията по ревизията спря мълчанието и истината за управлението на Борисов започна да излиза наяве, върнахме 100 хил. лв. партийна субсидия, допълни тя.

Служебните министри продължават линията на Комисията по ревизията. Това е и очакването на хората – истината да излезе наяве. Не става въпрос за пилеенето на парите на ГЕРБ или на Борисов, а за парите на българските данъкоплатци. Тези средства могат да отидат в социалната сфера, за преизчисляване на пенсиите, по-добро здравеопазване, опазване на околната среда, каза още Манолова.

Основният приоритет на „Изправи се! Мутри вън!“ е повишаване на доходите на българските граждани и преизчисляване на всички пенсии на база осигурителен доход от 2018 г. Целта ни е минималният месечен доход за работещ човек да стане 1250 лв. до края на мандата, а възрастните хора да живеят достойно, заяви тя.

Листата в Добрич беше представена от водача й Димитър Делчев, председател на Движение България на гражданите. Листата на „Изправи се! Мутри вън!“ е съставена от компетентни и почтени хора, доказали себе си като борци за различни каузи, заяви той.

Вторият в листата е Михаел Игнатов – общински съветник и председател на правната комисията в Общинския съвет в Добрич.

В листата са още машинен инженер, корабен капитан, предприемачи в сферата на туризма, пчелар, земеделец, IT-специалист.

 

Тагове: Новини