Начало/Мая Манолова: Върнахме 100 хил. лв. партийна субсидия и показахме, че си държим на думата

Мая Манолова: Върнахме 100 хил. лв. партийна субсидия и показахме, че си държим на думата

02.07.2021

На 11 юли ще кажем завинаги „Довиждане“ на ГЕРБ във властта, каза Манолова
От „Изправи се.БГ“ върнахме в държавния бюджет 100 хил. лв. партийна субсидия и показахме, че си държим на думата. В 45-тия парламент гласувахме за намаляване на партийната субсидия от 8 лв. на 1 лв. на глас, внесохме проекти за преизчисляване на пенсиите, за подкрепа на бизнеса. Отворихме парламента за граждани. Създадохме Комисията по ревизията и осветяването на корумпираните започна в предишния парламент.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова в Перник, където днес се срещна с граждани.

В 46-тия парламент ще продължим започнатото. Ще повишим доходите, ще преизчислим пенсиите и ще подкрепим бизнеса. Ще приемем законите за частния фалит, срещу колекторските фирми и зариването на България с боклук. Ще защитим градове като Перник от силните на деня, които горят боклуци и тровят въздуха. Ще си върнем достойнството, категорична бе Манолова.

След изборите на 4 април, след всичко, което се случи в Комисията по ревизията, с работата на служебното правителство страхът си отива. Надеждата се събужда и всички усещаме, че промените в България ще бъдат необратими, допълни Манолова.

На 11 юли ще кажем завинаги „Довиждане!“ на ГЕРБ във властта. Нито Борисов ще е премиер, нито ГЕРБ ще управлява, нито ще имат повече възможности да мачкат и притесняват хора и бизнеси. Време е да се изправим. Няма от кого да се страхуваме. Тези, които ни притесняваха, вече ще са никои. Идва време за свобода, каза още тя.

Тагове: Новини