Начало/Мая Манолова в Нови Искър: Не може хората отвъд центъра да бъдат пренебрегвани

Мая Манолова в Нови Искър: Не може хората отвъд центъра да бъдат пренебрегвани

05.10.2019

„Не може София и околните населени места да са ограбвани, да са обвити в корупция, градът да е мръсен и непочистен, транспортът неудобен, да се плаща по няколко пъти за едно и също нещо, на една и съща фирма“.

Това заяви гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова днес пред жителите на столичния район „Нови Искър“.

„Не може в центъра хората да живеят добре, а останалите да се чувстват пренебрегнати, отритнати и за кварталите, за районите, за населените места да не се случва нищо“, допълни тя.

Манолова подчерта, че сред приоритетите на управленската й програма са децентрализация на столичния бюджет, развитие на северните квартали и създаването на Северен град.

„Инвестициите трябва да се насочат и към райони като „Нови Искър“, заяви тя и допълни, че „трябва да се изгради инфраструктура – удобен, чест транспорт, разширяване на булевардите, развитие на трамвайния транспорт“.

Според нея алтернатива на автомобилния транспорт са трамваите, които „са най-екологичният и удобен транспорт, който може да стигне и до „Нови Искър“.

„Реших да вляза в тази кална битка, защото това, което се случва около нас, не може повече да се търпи“, категорична беше Манолова.

По думите ѝ „с кал, с нападки, с лъжи, с обвинения и с безобразно отношение към кандидатите, които не са свързани с властта, управляващите правят кампанията“.

„В тази кампания изборът, който трябва да направят столичани, е дали искат това управление да продължава и животът в столицата да продължава така, както е в момента. Дали искаме друг модел, с други хора, с лидери, които могат да се изправят пред гражданите и да носят отговорност за своите действия“, заяви още тя.

Галерия „район Нови Искър“

Тагове: Новини