Начало/Мая Манолова: Гласувах за решаването на проблемите на обикновените хора

Мая Манолова: Гласувах за решаването на проблемите на обикновените хора

11.07.2021

Гласувах за промяната. Гласувах за обикновените хора и за това техните проблеми да бъдат решавани от утре. Политическата класа се занимава със себе си, но е време дневният ред на обикновените хора да бъде изваден напред – по-високи доходи за работещите, преизчисляване на пенсиите, финансова подкрепа за малкия бизнес, семейните стопанства и родителите.

Това заяви днес председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред медиите при Шесто помощно училище, където упражни правото си на глас.

Време е за промяна, която да започне от утре – да спрем рекета и корупцията, парите да стигат до обикновените хора и до бизнеса, а не само до приятелския кръг. Днес е решаващият ден, допълни тя.

Да направим решаващата крачка, да извадим мафията от властта, да си върнем институциите и живота обратно. Гласувайте за друга България, в която е преодолян застоят и икономиката се развива ускорено – подкрепят се малките фирми и хората, призова Манолова.

Тя бе категорична, че ще има мнозинство на промяната и ще има правителство. Обикновените българи ще усетят промяната по техните джобове – доходите да са по-високи, пенсиите да са преизчислени, сметките за ток и парно да станат по-ниски, парите да стигат не само до фирмите, близки до властта, но и до малките фирми, микропредприятията, семейните стопанства, заяви още Манолова.

 

Тагове: Новини