Начало/Мая Манолова: Елитните квартали на София са без канализация

Мая Манолова: Елитните квартали на София са без канализация

05.10.2019

„Днес сме в кв. „Симеоново” и „Драгалевци“, едни от най-скъпите и елитни квартали на София. Отчайващо е, че в 21 век, тук, в тези квартали, както впрочем и в останалите, разположени в подножието на Витоша, хората живеят като в Средновековието“, каза гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова на срещата си с жители на столичните районите „Симеоново“ и „Драгалевци“.

„Става въпрос за хиляди граждани, които още през 2016 г. са получили обещанието от г-жа Фандъкова, че ще имат канализация. Обещано, но неизпълнено“, заяви Манолова и допълни - „Който и да е следващият кмет на столицата, изграждането на канализация трябва да е централен приоритет. За мен със сигурност ще е такъв“.

„А иначе и тук се сблъсках с явлението хвърлени пари на вятъра - характерно за досегашното управление на ГЕРБ и Столичната община - некачествени ремонти, закъснели срокове и т.н. Такъв е случаят с училището - ремонтира се училището, но то не е готово за първия учебен ден, така че децата учат в старата сграда“, завърши тя.

Галерия „Симеоново и Драгалевци“

"#Пари на #вятъра" част 3

Публикувахте от Мая Манолова в Събота, 5 октомври 2019 г.

Тагове: Новини