Начало/Мая Манолова и Инициативният ѝ комитет подадоха документи за регистрация, утре започва събирането на подписи в Южния парк

Мая Манолова и Инициативният ѝ комитет подадоха документи за регистрация, утре започва събирането на подписи в Южния парк

06.09.2019

Мая Манолова и Инициативният ѝ комитет подадоха документи за регистрация в Общинската избирателна комисия /ОИК/ на ул. „Московска“ 33 днес. Пред журналисти тя обяви, че събирането на подписи започва утре от 12.00 часа в Южния парк в столицата, на входа откъм бул. „Витоша“.

„Вече имаме банкова сметка, която ще обявим малко по-късно. Ще приемаме единствено и само дарения от граждани. Зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, а не олигарсите“, подчерта Манолова и добави, че тя няма да се възползва от възможността да получава подкрепа от корпорации и големи фирми, която е заложена в закона.

„На Денят на Съединението няма да коментирам партии. И от днес моята кампания, аз и екипът ми, изключваме микрофоните си за сайта ПИК. Ще отговаряме на абсолютно всички въпроси, които се задават от медии“, категорична бе Манолова, след зададен въпрос относно започналата „мръсна“ кампания.
Тя поздрави всички българи с празника и обяви, че очаква кампанията да бъде „кампания на обединение за столичани“. По-късно Манолова и Инициативният ѝ комитет поднесоха цветя на костницата на княз Александър I Батенберг.

Тагове: Новини