Начало/Мая Манолова: МРРБ да си свърши работата и да пусне пътя при Драгичево

Мая Манолова: МРРБ да си свърши работата и да пусне пътя при Драгичево

15.10.2021

Министерството на регионалното развитие и благоустройство да си свърши работата и да пусне затвореното платно от пътя Драгичево – Владая – София при село Драгичево. Днес, на 15 октомври, трябваше да бъдат поставени мантинели, положена маркировка и да е пуснат. Такъв ангажимент пое регионалният министър при срещата ни с него преди две седмици.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук от пътя Драгичево – Владая – София.

Платното е готово още от месец юли. Вече има и маркировка. Остава единствено да се поставят мантинели и да бъде пуснато движението по него. Няма причина пътят да не бъде пуснат! Хората не са длъжни да търпят безобразията от договорите на Борисов и корупцията в пътното строителство, категорична бе Манолова.

Това е път, по който на денонощие минават 30 000 автомобила. Трафикът и задръстването продължават с часове, а по този път минават всички пътуващи от Перник, Благоевград, Сандански, Кюстендил и Гърция към София, обясни тя.

Припомняме, че преди две седмици Манолова заедно с кметовете на Перник, Драгичево, Кладница и Рударци се срещна с регионалния министър по повод затвореното платно на пътя Драгичево – Владая – София.

Тагове: Новини