Начало/Мая Манолова: Ние сме гарант, че ГЕРБ и ДПС няма да бъдат във властта

Мая Манолова: Ние сме гарант, че ГЕРБ и ДПС няма да бъдат във властта

12.10.2021

Манолова регистрира листата за 13 МИР-Пазарджик

Ние сме гарант, че ще има правителство без участието на ГЕРБ и ДПС, което да се заеме на първо място с подкрепа на домакинствата и фирмите. Който гласува за "Изправи се БГ! Ние идваме!" знае, че гласува за правителство на почтените и мнозинство на промяната на следващия парламент. В условията на кризи - енергийна, здравна, социална и икономическа, хората имат нужда от подкрепа и ние сме гаранцията, че ще застанем до всяка фирма и всяко домакинство, които се нуждаят от подкрепа.

Това заяви председателят на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова пред медиите в Пазарджик, където тя е водач на листа. Днес Манолова регистрира листата в града за предстоящите парламентарни избори.

В листата ни са граждани с каузи, учители, лекари и доказани професионалисти. Нашата парламентарна група ще бъде парламентарният омбудсман. Ние ще настояваме за компенсации от държавата и на бизнеса, и на домакинствата за увеличението на цените на тока, парното, водата и природния газ, подчерта Манолова.

Слоганът ни "Мутри вън!" е актуален, защото заради мутрите в енергетиката вчера бизнесът плати исторически най-високата цена за ток, допълни тя.

Ние имаме план с 33 антикризисни мерки, които да подкрепят домакинствата и фирмите в условията на повишаващи се, каза още Манолова.

Тя се ангажира с проблемите на Пазарджик и припомни, че нейни каузи в района са боклукът в Батак, мръсният въздух в Пещера, гората над с. Црънча.

Припомняме, че Манолова защитаваше Златка Цвеева про боно и спечели делото, заведено от фирма "Биовет", срещу Цвеева. Цвеева организираше протестите и местния референдум срещу депо за опасни отпадъци на фирма "Биовет".

Тагове: Новини