Начало/Мая Манолова: Още един безсмислен парламент си отива

Мая Манолова: Още един безсмислен парламент си отива

27.03.2024

ПП-ДБ връщат мандата и е ясно, че правителство няма да има. Отиваме на избори и така още един безсмислен парламент си отива.
Това заяви председателят на Изправи се България Мая Манолова в своя позиция. По нейни думи 49-ото Народно събрание не е приело нито един закон в полза на българските граждани - закона за личния фалит, за частните съдебни изпълнители, за колекторските фирми, а напротив - благодарение на действията на депутатите битовите потребители ще трябва да купуват електроенергия от свободния пазар за ток от 1 юли.
“Изпраха и реставрираха мутренското управление - ПП-ДБ тръгнаха да променят модела заедно с хората, които го създадоха в лицето на ГЕРБ и ДПС. Няма съдебна реформа - само смениха Гешев с негов аватар и позорно промениха Конституцията заради страха си от президента и за да циментират властта си в регулаторите и съдебната система” - коментира Манолова
Според бившия омбудсман нито парламентът, нито сглобката, нито регулаторите са предприели действия срещу своеволията на монополистите и благодарение на това банките, мобилните оператори, топлофикациите и ЕРП-тата продължават необезпокоявано да издевателстват над българските граждани.
“Изборите идват, както и Видовден - продажбата на протестите и на волята на хиляди граждани няма да остане ненаказана. Време е за алтернатива!”, категорична беше Манолова.

Тагове: