Начало/Мая Манолова представи листата на “Солидарна България” за Добрич

Мая Манолова представи листата на “Солидарна България” за Добрич

06.05.2024

Днес председателят на “Изправи се България”, част от коалиция “Солидарна България, Мая Манолова представи листата на обединението за област Добрич.

Начело на листата на “Солидарна България” е Десислава Трифонова - мениджър в туризма, граждански активист, майка на две деца.
“Още една силна жена, заедно с която и с Ваня Григорова се ангажираме да защитаваме каузите на Солидарна България”, заяви Манолова.
Представителите на “Солидарна България” се ангажираха да се борят за подкрепа за работещите хора: по-високи възнаграждения, без облагане с данъци на най-ниските и по-добри условия на труд. Ангажираха се да работят и за земеделските производители, като с приоритет да са тези с до 3000 дка обработваема площ.
“Готови сме с първите законопроекти, които ще внесем в следващия парламент - за таван на надценките на основни хранителни продукти, за таван на банковите такси, за социална поносимост на цените на тока, водата, природния газ, парното, закон за частния фалит и за необлагаем минимум” - обяви Манолова.
Част от местните каузи за Добрич на “Солидарна България” включват изграждането на четирилентовия път Добрич - Варна, както и категорично противодействие срещу добива на шистов газ в областта.

Цялата листа на “Солидарна България” за област Добрич:

1 Десислава Трифонова - родена в Добрич на 35 г., омъжена с 2 деца, мениджър в сферата на туризма;
2. Доц. Иво Стамболийски - роден в Попово, израства в Генерал Тошево, преподавател във Варненския свободен университет;
3. инж.Таня Кискинова - родена в Добрич, частен бизнес;
4. Доктор Виолина Тонева - родена в Добрич общопрактикуващ лекар от 2000 г.;
5. Мария Драганова - мениджър.

Тагове: