Начало/Мая Манолова: Промяната идва, ще се случи на 11 юли

Мая Манолова: Промяната идва, ще се случи на 11 юли

01.07.2021

Върнахме в държавния бюджет 100 хил. лв. партийна субсидия - частта на „Изправи се.БГ“, каза Манолова в Плевен

Промяната идва, ще се случи на 11 юли. Промяната ще дойде, като гласувате за „Изправи се! Мутри вън!“. Формациите на промяната ще направим правителство и ще поемем отговорността да променим България. За да се случи това са ни е необходими още доверие и подкрепа, така че „Изправи се! Мутри вън!“, „Има такъв народ“ и Демократична България да имаме мнозинство. Ще съставим правителство на почтените, което да застане на страната на хората.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова на предизборен концерт на формацията в Плевен.

Законопроектите ни са готови. Имаме план как да решим проблемите на хората -повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за малкия бизнес, микропредприятията, самоосигуряващите се лица, подкрепа на потребителите срещу монополите, колекторските фирми, частните съдия изпълнители, допълни Манолова.

В 45-ото Народно събрание показахме, че спазваме обещанията си. Обещахме, че ще отворим парламента за гражданите и го направихме. Казахме, че ще направим Комисията по ревизията – направихме я. Тя започна осветяване на всяко ъгълче от управлението на Борисов. Върнахме в държавния бюджет 100 хил. лв. партийна субсидия - частта на „Изправи се.БГ“. Предложихме намаляване на депутатските заплати, сваляне на министри и депутати от служебните коли. Предложихме тези, които управляват, да бъдат в градския транспорт и да са сред хората, заяви още тя.

Страхът си тръгва, надеждата се събужда и всички разбираме, че промените, които започнахме, са необратими. Утрото е ужасно близо и ще се случи на 11 юли. Листата в Плевен е една от най-силните и подготвените, с професионалисти и хора, осмелили се да се включат в листите на един от основните опоненти на досегашната власт, каза Манолова.

Ред на младите е да върнем нормалността, да изгоним мутрите, да осигурим бъдеще за нашите деца. Да дадем светъл лъч надежда на приятелите си в чужбина и да се върнат. Време е за промяна, време е гражданите да влезем в парламента, да поставим малките пред големите, пачките и кюлчетата да бъдат върнати. Да изгоним всички онези, които 12 години не се наядоха и откраднаха нашето бъдеще. Време е да завършим започнатото преди два месеца в 45-тия парламент, каза водачът на листата в Плевен Юлиян Ненчев.

Тагове: Новини