Начало/Мая Манолова се срещна с граждани в района на „Лъвов мост“

Мая Манолова се срещна с граждани в района на „Лъвов мост“

01.10.2019

Днес, 1 октомври 2019 г., независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова се срещна с граждани в района на „Лъвов мост“. „Избрах тази вечер да съм на едно от най-оживените места в София, оттук минават и хора от „Люлин“ и „Овча купел“, и „Надежда“, от всички квартали на столицата, и така най-бързо мога да усетя пулса на проблемите, които ви тормозят“, каза Мая Манолова.  Сред тях бяха липсата на достатъчно места в детските градини, агресия в училище, нереално високи сметки за парно, лоша канализация или липса на такава в райони като „Горубляне“, „Драгалевци“ „Симеоново“ и „Горна баня“, разбити тротоари, нередовен градски транспорт и др.

Въпросът за „Виетнамските общежития“ в район „Красна поляна“ също бе поставен от граждани на срещата с Манолова. „Проблемът там е наистина сериозен, не може повече да се отлага неоговото решение, защото дори хората, които живеят там, не желаят да са на това място. Там трябва да се поставят сглобяеми къщи и да се подобри инфраструктурата“, допълни гражданският кандидат за кмет на столицата.

„Аз няма да ви обещавам, че ще реша проблемите с магическа пръчка, но ви уверявам, че ще търся решение и то заедно с вас, така че да сме сигурни, че е направено най-доброто“, завърши Мая Манолова.

Галерия „Лъвов мост“

Тагове: Новини