Начало/Нели Димитрова: Няма как някой да е защитен от държавата на Борисов

Нели Димитрова: Няма как някой да е защитен от държавата на Борисов

31.08.2020

Няма как някой да е защитен от държавата на Борисов. Ще бъдем на площада, докато той не падне. Ние си довеждаме битките докрай.

Това заяви днес Нели Димитрова, представител на Гражданската инициатива "Системата ни убива", по време на събитие на столичния площад „Славейков“.

На събитието на площад "Славейков" председателят на "Изправи се.БГ" Мая Манолова обяви партньорите си за следващите парламентарни избори - граждански сдружения, представители на десни формации извън статуквото, адвокат Татяна Дончева, адвокат Минчо Спасов, майките на деца с увреждания от Гражданска инициатива "Системата ни убива", представители на инициативните комитети срещу боклука, срещу презастрояването и за по-чист въздух от различни столични квартали, Батак, Пещера, Пазарджик, Шумен, Варна и други градове.

България има нужда от спасение, защото тя изчезва пред очите ни – хората умират от всекидневни решения на властта, хората си тръгват. За 10 години не видяхме нито една реформа или решение на проблем, който е възникнал. Всичко е замитане под килима и само за пред камерите, допълни Димитрова.

Тя обяви, че представителят на майките на деца с увреждания от "Системата ни убива" в партньорската мрежа на „Изправи се.БГ“ ще бъде Никола Вапцаров.

Той ще брани нашия интерес, хората и всяка несправедливост ще е унищожена така, както трябва да е спасена и България, каза Нели Димитрова.

Тагове: Новини