Начало/Никола Вапцаров: Когато се изправим заедно срещу неправдата, ние сме силни и достойни

Никола Вапцаров: Когато се изправим заедно срещу неправдата, ние сме силни и достойни

31.08.2020

Имаме историческата възможност да се докажем като достойни граждани на Република България. Трябва да покажем, че когато се изправим заедно срещу неправдата, ние сме силни и достойни.

Това заяви Никола Вапцаров, активист, представител на Инициативен комитет "Лозенец" и един от учредителите на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" днес по време на събитие на столичния площад „Славейков“.

На събитието на площад "Славейков" председателят на "Изправи се.БГ" Мая Манолова обяви партньорите си за следващите парламентарни избори - граждански сдружения, представители на десни формации извън статуквото, адвокат Татяна Дончева, адвокат Минчо Спасов, майките на деца с увреждания от Гражданска инициатива "Системата ни убива", представители на инициативните комитети срещу боклука, срещу презастрояването и за по-чист въздух от различни столични квартали, Батак, Пещера, Пазарджик, Шумен, Варна и други градове.

България има нужда повече от всякога от хора, които подават ръка към свои близки и опоненти. Към хора, които невинаги са на едно и също мнение, но могат да пренебрегнат различието си в името на кауза, а каузата ни е България, допълни Вапцаров.

България има нужда от реформа. ГЕРБ ще продължи и отрочетата, издънките на ГЕРБ, ще продължат да управляват още 1000 години, ако ние не ги спрем. Затова призовавам всички българи, да застанем рамо до рамо на площада на 2 септември. Всички сме българи и искаме да живеем в една по-добра държава, която е пълноправен член на Европейския съюз, каза още той.

Тагове: Новини