Начало/Никола Вапцаров: Скандалите в политиката са резултат от управлението на ГЕРБ

Никола Вапцаров: Скандалите в политиката са резултат от управлението на ГЕРБ

13.06.2021

Скандалите в политиката са резултат от управлението на ГЕРБ. 12 години ни управляваше една партия, която просто се провали и хората го показаха на протестите миналото лято.

Това заяви кандидатът за народен представител от коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Никола Вапцаров в предаването "Офанзива" по Нова телевизия.

Мая Манолова показа колко е важен контролът на законодателната власт над изпълнителната и връщането на парламентаризма. Това е първата стъпка към премахване на корупциятам допълни той.

В 45-тия парламент доказахме, че работим за хората. Внесохме над 30 закона. Ще продължим да работим в обществен интерес и няма да внасяме лобистки закони. В програмата си сме заложили възстановяване Закона за личната помощ, закон срещу произвола на ЧСИ и колекторите, реформа в здравеопазването и в съдебната власт, подкрепа за бизнеса, каза още Никола Вапцаров.

На въпрос защо "Изправи се! Мутри вън!" откри националната си предизборна кампания в Пловдив той заяви, че коалицията е искала да покаже, че за тях е важно всички региони в страната да се развиват равномерно.

Това е географският център на България. Градът е с много древна история. Нашите партньори от „Отровното трио” предложиха да организират началото на кампанията там, а ние от „Изправи се.БГ" предложихме да я закрием в София, допълни Вапцаров.

Тагове: Новини