Начало/Никола Вапцаров: Ще продължим да се борим за по-високи доходи и майчински

Никола Вапцаров: Ще продължим да се борим за по-високи доходи и майчински

28.09.2021

Ще продължаваме да се борим и за по-високи майчински, и за по-високи доходи. Тези пари ще се харчат от майките. 650 лв. майчинство са недостатъчни за втората година и ще продължим да се борим за увеличение.

Това заяви представителят на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Никола Вапцаров в предаването "Делници" по телевизия "Евроком".

Ще направим по-добър резултат на следващите избори. В 46-тия парламент изпълнихме наши ангажименти, поети към българските граждани – бяха гласувани закони за увеличаване на пенсиите и на втората година от майчинството. Това за нас е цел, която отстояваме, допълни той.

Действията ни в парламента показаха, че ние сме на страната на гражданите, пенсионерите, самотните родители и младите семейства. Ще продължим да се борим срещу неравенството в доходите, монополите, несправедливостта, каза още Вапцаров.

Той бе категоричен, че е време енергийният сектор в България да бъде изчистен от зависимости. Има голям проблем с енергийния регулатор в България. Енергетиката е един от големите източници на доходи за задкулисието. Време е да бъде ревизиран секторът, каза Вапцаров.

Ще разчитаме на граждански кандидатури, граждански лица, които да водят листите, каза още той.

Тагове: Новини