Начало/Станимир Бояджиев: Даваме началото на една честна и позитивна кампания

Станимир Бояджиев: Даваме началото на една честна и позитивна кампания

08.03.2021

На международния ден на жената с добро настроение, лалета и зелени балони стартира кампанията на коалиция „Изправи се! Мутри вън“ в Русе. В слънчевия следобед част от кандидатите за народни представители се събраха на площада пред Съдебната палата, където всяка дама, която преминаваше бе дарена с лале, в знак на уважение по повод 8 март.

Кандидатите на коалицията съставена от формацията на Мая Манолова и „Отровното трио“ представиха своите приоритети в работата си.

„Избрахме точно тази дата и деня понеделник, за да дадем настроени позитивно началото на една честна и позитивна кампания. Основните ни приоритети за Русе ще бъдат да работим за чистия въздух,  да се спре натравянето върху русенци и да се мобилизират институциите, защото е абсолютно неадекватна позицията и прехвърлянето на топка от една институция на друга. Другият ни приоритет е част от такса Дунав мост да остава в Русе, защото тези средства принадлежат на русенци и с тях могат да се направят изключително полезни и видими инициативи. Включваме се и в програмата на нашата коалиция, която е изключително всеобхватна. Защото има нужда от реформи във всеки един сектор на нашата държава. Реформа в съдебната система, промяна на плана за справяне с ковид кризата, едни пари се наливат от едно място в друго, а хората стоят без работа и гладни. Средствата не са добре разпределени и дават сигнали за корупция. Борим се да влезем в Народното събрание, борим се за една хубава България, в която младите като нас и по-малките да растат и да бъдат горди да казват, че са българи“, заяви най-младият водач на листа в 19 МИР – Русе, Станимир Бояджиев.

Пълен списък на листата с кандидат депутати на коалиция „Изправи се! Мутри вън“ в Русе :

 1. Станимир Бояджиев, юрист;
 2. Зорница Дикова – Ранева, инженер;
 3. Константин Георгиев, магистър-фармацевт;
 4. Първолета Чавдарова – Летиция, мениджър;
 5. Синан Хебибов, застраховател;
 6. Ивайло Коцев, фармацевт;
 7. Мирослава Станева, IT специалист;
 8. Кристиян Георгиев, кинезитерапевт;
 9. Светослав Вълчев, земеделец;
 10. Васил Василев, зъботехник;
 11. Стефан Шиков, фармацевт;
 12. Радослав Радоев, икономист;
 13. Ваня Пантелеева, юрист;
 14. Георги Тодоров, икономист;
 15. Ралица Барашка, юрист.

 

Тагове: Новини