Начало/Татяна Дончева: Поколенията, които са на площадите, трябва да имат шанс да направят държавата по-добра

Татяна Дончева: Поколенията, които са на площадите, трябва да имат шанс да направят държавата по-добра

31.08.2020

Новите поколения, които са на площадите, трябва да имат шанс да направят държавата по-добра и да имат зад себе си държава, с която да се гордеят. Необходим е натиск до оставката на правителството и служебно правителство, което да осигури честни избори.

Това заяви председателят на "Движение 21" Татяна Дончева днес по време на събитие на столичния площад „Славейков“.

На събитието на площад "Славейков" председателят на "Изправи се.БГ" Мая Манолова обяви партньорите си за следващите парламентарни избори - граждански сдружения, представители на десни формации извън статуквото, адвокат Татяна Дончева, адвокат Минчо Спасов, майките на деца с увреждания от Гражданска инициатива "Системата ни убива", представители на инициативните комитети срещу боклука, срещу презастрояването и за по-чист въздух от различни столични квартали, Батак, Пещера, Пазарджик, Шумен, Варна и други градове.

Видите ли нямало алтернатива на простака, който управлява 10 години. Простакът пусна корени и събра мощ, която изисква обединение. Трябва да се преосмисли твърдението, че между лявото и дясното има велика китайска стена. В противен случай хората, които нямат никакви идеологически разбирания и идеи и виждат само парите, ще продължават да ни се качват по главите, категорична е Дончева.

Младите хора ще изберат лидерите, ще имат възможност за реално участие на изборите. Задачата е пред младите поколения да няма пречки за участие в изборите, които досегашният октопод създаде, допълни тя.

Тагове: Новини