Начало/Послания/ИЗПРАВИ СЕ.БГ до малкия, средния и семеен бизнес

ИЗПРАВИ СЕ.БГ до малкия, средния и семеен бизнес

23.09.2019

ИЗПРАВИ СЕ.БГ застава до правото на малкия, семейния и средния бизнес да се развиват в среда на свободна конкуренция, защото те са гръбнакът на икономиката. Докато икономическият климат в България е токсичен за малките и благоприятен за големите и монополите, този гръбнак ще е пречупен, а доходите – несправедливи.

ИЗПРАВИ СЕ.БГ ще осъществява граждански натиск над институциите да осигурят и спазват ясни правила, важащи за всички, без рекет и заплахи, без страх от отнемане на бизнес, без корупция, без принуда предприемачите да стават партийни членове заедно със семействата си, за да оцелеят.

ИЗПРАВИ СЕ.БГ ще предприема активни граждански действия срещу институции и длъжностни лица, прокарващи лобистки закони в ущърб на гражданите. Ще осветяваме всеки подобен случай и ще разказваме публично за лицата, позволили си да злоупотребят с дадената им от гражданите власт.

ИЗПРАВИ СЕ.БГ ще защитава правото и независимостта на всеки малък и семеен бизнес, над който институциите преднамерено издевателстват.

Тагове: Послания